המנה היא של רונן סקינזיס – השף שלנו, שעבד כמה שנים רבות במסעדות
הטובות של סידני באוסטרליה.
12 שרימפסים קלופים וללא זנבות, חצויים לאורכם.
חמאה
1 כוס בורגול
250 גרם עלי תרד שטופים
1 מנגו חתוך לקוביות
וינגרט לימון
וינגרט לימון:
1/2 כוס תרכיז לימונדה
1/4 כוס שמן זית
2 גבעולי נענע
1/4 כפית פלפל לבן
1/2כפית מלח
מערבבים את כל החומרים עם ממחה ידני, אך אפשר גם במטרפה.
שוטפים את הבורגול במים דרך מסננת עד שהמים צלולים, מסננים ומיבשים כחצי שעה.
מאדים את השרימפס במעט חמאה.
מערבבים את השרימפס, הבורגול, עלי התרד, המנגו והוינגרט ואפשר גם בידיים.
בשלב זה המנה תהיה נוזלית, אבל הסירו דאגה מלבבכם, הבורגול יספח את הנוזלים מיד.