סשימי אינטיאס עם קוביות קולרבי

סשימי אינטיאס עם קוביות קולרבי
4 מנות
400 גרם פילה אינטיאס, ללא העור
2 כפות שמן זית
2 ראשי קולרבי, קלופים
לרוטב
1/4 כוס רוטב סויה מאיכות טובה
1/2 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
קמצוץ פלפל אדום חריף גרוס (צ'ילי)
1 שן שום, כתושה
1 כף כוסברה קצוצה
1/2 כפית דבש.
הכנה
טורפים את מרכיבי הרוטב בקערה ומניחים בצד.
מכינים את המנה סמוך ככל האפשר להגשה. פורסים את הדג לרוחב לפרוסות דקות מהמקובל עבור סשימי (כ-3 מ"מ). מסדרים את הפרוסות בצלחות הגשה במעגל ומטפטפים עליהן את השמן.
חותכים את הקולרבי לקוביות קטנות מאד (פחות מחצי ס"מ).
לפני ההגשה מערבבים את הקולרבי עם הרוטב ומניחים כ-5 דקות. מניחים את הקולרבי עם מעט מהרוטב במרכז הצלחות ומגישים.