קארפצ'ו של לוקוס
המרכיבים
פילה לוקוס (על פי 80 גרם לסועד)
1 כפית יוזו
1 כפית שמן זית
2 כפות בוטנים קלויים
פרוסות דקות של פלפל אדום חריף
כף יוגורט לצלחת
לסלט
1/2 כוס עלי פטרוזיליה מופרדים מגבעול
1/2 כוס עלי כוסברה
1/2 כוס עלי נענע
1/3 כוס שמן זית
2 כפות מיץ לימון טרי
מלח גס / פלפל שחור גרוס
הכנה
מערבבים את כל מרכיבי הסלט.
מניחים כפית יוגורט על כל צלחת.
פורסים את הדג לפרוסות דקות ומניחים אחת ליד השנייה כמניפה ליד "שלולית" היוגורט .
מטפטפים על הדג את היוזו ושמן הזית, מפזרים את הבוטנים ופרוסות פלפל אדום, ממליחים
מניחים מעל את הסלט ומגישים.