מר קרנצ'י
4 מנות
חציל גדול
מלח גס
שמן לטיגון
4 פרוסות חלה או לחם לבן
4 כפות רוטב איולי או מיונז מאיכות טובה
4 פרוסות שינקן מעושן
50 גרם גבינת קצ'וטה או קצ'קבל מגוררת
לסלט
צרור עלי ארוגולה, ממוינים ושטופים
כמה עגבניות שרי חתוכות לרבעים
4 כפות שמן זית
1 כרף מיץ לימון טרי
1 כפית חומץ בלסמי
מלח
קולפים את החציל ופורסים אותו ל-8 פרוסות. מניחים על מגש, זורים על הפרוסות מלח גס ומניחים (רצוי בשמש) כשעתיים. מנגבים את הפרוסות ומטגנים בשמן חם עד שהן זהובות, מוציאים ומניחים על מגבות נייר.
מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (200 מעלות). מורחים את פרוסות החלה באיולי, או במיונז. מניחים פרוסת שינקן על כל פרוסת חלה, ומעליה שתי פרוסות חציל מטוגן. מפזרים שתי כפות גבינה על כל פרוסה, מכניסים לתנור ואופים כ-5 דקות, עד שהגבינה נמסה ומזהיבה.
בינתיים מכינים את הסלט. מניחים פרוסה בכל צלחת ועורמים עליה את הסלט.