קונפיטורת גויאבה

קונפיטורת גויאבה
מרכיבים
2 ק"ג גויאבה אדומה בשלה
1.5 קילו סוכר
1 כוס מים
מיץ מלימון אחד
קמצוץ פלפל שחור גרוס
גבעול תימין
אופן הכנה
חותכים את הפירות לרבעים
מניחים את כל המרכיבים בסיר ומבשלים על להבה בינונית ומערבבים בזהירות מדי פעם עד שהסוכר נמס
מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל כשעה וחצי.
מסלקים את התימין וטוחנים בבלנדר ידני בזהירות ושומרים על מוצקות של העיסה
מסננים את הקונפיטורה
את הגרעינים זורקים לפח
מגישים עם קרם פרש ליד הפרנצ' טוסט או הפנקייק